ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΛΑΔΩΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΨΩΜΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
* ψωμί
* λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θα προτιμήσουμε το χωριάτικο ψωμί...
Παίρνουμε μία φρατζόλα ψωμί.
Την κόβουμε οριζόντια σε δύο κομμάτια.
Αφαιρούμε την ψύχα.
Με ένα πινελάκι, αλείφουμε με αρκετό ελαιόλαδο, όλο το ψωμί.
Το βάζουμε στο ξύλο κοπής και το κόβουμε κάθετα και οριζόντια σε μπουκίτσες.
Τις αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου μας, όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τις ψήνουμε στο γκριλ, στους 180* για 20' περίπου ή μέχρι να ροδοψηθούν!
Βγάζουμε τις τραγανές μπουκίτσες από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν
καλά, πριν τις αποθηκεύσουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου