ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
(για 30 τεμάχια)
* 2 κουβερτούρες
(250γρ) 65% κακάο
* 100 ml κρέμα γάλακτος
(250γρ) 65% κακάο
* 100 ml κρέμα γάλακτος
Φόρμες σιλικόνης...
(για σοκολατάκια)
(για σοκολατάκια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πλάκες της κουβερτούρας και τα βάζουμε
σε μπωλ. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί (*) ....
Ζεσταίνουμε καλά την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε, στο μπωλ.
μέχρι να ομογενοποιηθεί και να έχουμε μια στρωτή, λεία και παχύρρευστη
σοκολάτα. Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τις θήκες.
Περιμένουμε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
Μπορούμε να "γεμίσουμε" τα σοκολατάκια μας.....
Ρίχνουμε λίγη σοκολάτα στις θήκες. Προσθέτουμε χοντροκομμένα.....
αμύγδαλα, καρύδια, αποξηραμένα φρούτα....Σκεπάζουμε με την υγρή σοκολάτα
αφήνουμε να στεγνώσουν και ξεφορμάρουμε.
(*) μπεν-μαρι
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου