Γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που λαμβάνουν πρώτοι όλες τις νέες μας συνταγές

το email σας:

ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

"χοιρινές μπριζόλες τηγανιτές"
ΥΛΙΚΑ
(για 2 άτομα)

* 2 σπαλομπριζόλες
* λάδι
* ρίγανη
* μουστάρδα σκόνη
* αλάτι...πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και ταμπονάρουμε τις μπριζόλες.
Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το κύμινο, τη μουστάρδα  και αλατοπιπερώνουμε....
Τις "τρίβουμε" με τα μυρωδικά μας και τις βάζουμε σε ταψάκι (σκεπασμένες) στο ψυγείο για μισή ωρίτσα....
Τις βγάζουμε και τις αφήνουμε για λίγο να έρθουν στη θερμοκρασία τού χώρου.
Δεν τις τηγανίζουμε παγωμένες....!
Σε τηγάνι, ρίχνουμε λίγο λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί (όχι να κάψει) σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσοκαφετί χρώμα και να κάνουν τραγανή κρούστα.
Όσο τις τηγανίζουμε, τις γυρίζουμε 2-3 φορές στο τηγάνι, να ψηθούν ομοιόμορφα και να παραμείνουν ζουμερές.
Είναι έτοιμες, αν το κρέας τους, όταν το τρυπήσουμε δεν βγάλει αίμα.

Σερβίρονται ζεστές με φέτες λεμονιού και τις συνοδεύουμε -συνήθως- με πατάτες τηγανιτές, ή  με ρύζι...mix λαχανικών και πλούσια σαλάτα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου