ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
ΥΛΙΚΑ
* 4 σνίτσελ χοιρινά
* 1 πορτοκάλι χυμός
* 1 λεμόνι χυμός και ξύσμα
* 1 κ.γλ.μουστάρδα
* ρίγανη...κίμινο...
* αλάτι...πιπέρι...
* λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα σνίτσελ και τα ''ταμπονάρουμε" να στεγνώσουν.
Τα πασπαλίζουμε και από τις δυο μεριές με αλατοπίπερο, ρίγανη
και κύμινο.........τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Χτυπάμε σε μπωλ το λάδι και τους χυμούς, με το ξύσμα και τη μουστάρδα.
Στρώνουμε σε ταψάκι ή πυρεξάκι τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το υγρό
μείγμα. Τα γυρίζουμε πανω- κάτω, να καλυφθούν καλά.....
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας μας,
για 40'.... Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για
15' περίπου, μέχρι να ροδοψηθούν !
Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά και τα συνοδεύουμε, με mix αρακά-ρύζι ή
πατάτες πουρέ ή πατάτες τηγανιτές .....και δροσερό κρασάκι !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
εύκολες και γρήγορες συνταγές "σνίτσελ στο γκριλ" |
* 4 σνίτσελ χοιρινά
* 1 πορτοκάλι χυμός
* 1 λεμόνι χυμός και ξύσμα
* 1 κ.γλ.μουστάρδα
* ρίγανη...κίμινο...
* αλάτι...πιπέρι...
* λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα σνίτσελ και τα ''ταμπονάρουμε" να στεγνώσουν.
Τα πασπαλίζουμε και από τις δυο μεριές με αλατοπίπερο, ρίγανη
και κύμινο.........τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Χτυπάμε σε μπωλ το λάδι και τους χυμούς, με το ξύσμα και τη μουστάρδα.
Στρώνουμε σε ταψάκι ή πυρεξάκι τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το υγρό
μείγμα. Τα γυρίζουμε πανω- κάτω, να καλυφθούν καλά.....
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας μας,
για 40'.... Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για
15' περίπου, μέχρι να ροδοψηθούν !
Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά και τα συνοδεύουμε, με mix αρακά-ρύζι ή
πατάτες πουρέ ή πατάτες τηγανιτές .....και δροσερό κρασάκι !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Σιγουρα πιο υγιεινο και δειχνει και πεντανοστιμο.Θα το μαγηρεψω σιγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή