ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΥΛΙΚΑ
* 1 πιπεριά
* 10-12 τοματίνια
* μουστάρδα σκόνη
* λάδι
* 1-2 κλαράκια φρέσκιας ρίγανης
* λαδόκολλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαράσσουμε τα λουκάνικα, λοξά, 2-3 φορές.
Πλένουμε τα τοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
Καθαρίζουμε, πλένουμε την πιπεριά και την κόβουμε κάθετα, λωρίδες.
Απλώνουμε τη λαδόκολλα και βάζουμε στο κέντρο τα λουκάνικα,
το ένα πλάϊ στο άλλο. Πασπαλίζουμε αρκετή μουστάρδα σκόνη.
Σκεπάζουμε τα λουκάνικα με τις λωρίδες πιπεριάς. Σκορπίζουμε
πάνω...πλάϊ τα τοματίνια. Ακουμπάμε τα κλαράκια ρίγανης και
ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Κλείνουμε, διπλώνοντας, τη λαδόκολλα σε πακέτο και τη συγκρατούμε
με οδοντογλυφίδες, μη χυθούν τα υγρά κατά το ψήσιμο.
φούρνο στους 180* για μία ώρα περίπου. Βγάζουμε το ταψάκι και ανοίγουμε
Γυρίζουμε τον φούρνο στις επάνω αντιστάσεις και συνεχίζουμε το ψήσιμο,
μέχρι να ροδοψηθούν και να κάνουν τραγανή κρούστα τα λουκάνικα!
Με μία σπάτουλα (διότι έχει βγάλει αρκετά υγρά το φαγητό μας) βγάζουμε
τον πικάντικο μεζέ μας, σε πιατέλα. Προσθέτουμε φέτες λεμονιού και
συνοδεύουμε το κρασάκι...το ούζο... ή τη μπύρα μας !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου