Γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που λαμβάνουν πρώτοι όλες τις νέες μας συνταγές

το email σας:

ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ

"εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελαδα"
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ για ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
βλέπουμε τη συνταγή ΕΔΩ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ :
(μία κ.σ. για κάθε ζευγάρι εργολάβων)
Για μαρμελάδα Κυδώνι....ΕΔΩ
Για μαρμελάδα Μήλο....ΕΔΩ
Για μαρμελάδα Πορτοκάλι....ΕΔΩ
Για μαρμελάδα Φράουλα....ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Για γεμιστούς, τους εργολάβους, τους φτιάχνουμε μεγαλύτερους...οπότε βάζουμε στη 
λαδόκολλα το μείγμα, με μεγάλο κουτάλι. 
Τους φτιάχνουμε ζευγάρια, για να "κουμπώσουν" μετά το γέμισμα.
Όταν έχουμε έτοιμους τους εργολάβους, γυρίζουμε τους μισούς από την ανάποδη, 
βάζουμε επάνω μια κουταλιά μαρμελάδας και την απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα
μαχαιράκι. Σκεπάζουμε τη μαρμελάδα με άλλον εργολάβο και πιέζουμε ελαφρά.....
Είναι έτοιμοι...πεντανόστιμοι....για σερβίρισμα !
Ιδιαίτερα γευστικοί είναι, αν τους διατηρήσουμε στο ψυγείο και τους σερβίρουμε δροσερούς !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου