ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΕ "ΞΥΛΑΚΙΑ"
Δροσερές φραουλένιες γρανιτούλες
για κάθε στιγμή !!
ΥΛΙΚΑ
(για 6 γρανίτες)
* 300 γρ. φράουλες
* 3 κ.σ. ζάχαρη
* 4 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε...πλένουμε και στραγγίζουμε τις φράουλες.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό.
Πολτοποιούμε και αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ζάχαρη, ανάλογα με το πόσο γλυκιές
θέλουμε τις γρανιτούλες μας.
Έχουμε έτοιμες τις θήκες για γρανίτα (τις βρίσκουμε εύκολα σε μαγαζιά
που πωλούν είδη σπιτιού και κουζίνας) και τις γεμίζουμε με τον χυμό.
Τις κλείνουμε καλά και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον
πέντε ώρες.
Για να τις βγάλουμε από τις θήκες, τις βάζουμε, για πολύ λίγο,
(κλειστές και μέχρι το σημείο που είναι η γρανίτα),
σε ζεστό νερό και ξεφορμάρουμε....
Τρώγονται....την ίδια στιγμή !!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δροσερές φραουλένιες γρανιτούλες
για κάθε στιγμή !!
εύκολες συνταγές "γρανίτα φράουλα σε ξυλάκια" |
(για 6 γρανίτες)
* 300 γρ. φράουλες
* 3 κ.σ. ζάχαρη
* 4 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε...πλένουμε και στραγγίζουμε τις φράουλες.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό.
Πολτοποιούμε και αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ζάχαρη, ανάλογα με το πόσο γλυκιές
θέλουμε τις γρανιτούλες μας.
Έχουμε έτοιμες τις θήκες για γρανίτα (τις βρίσκουμε εύκολα σε μαγαζιά
που πωλούν είδη σπιτιού και κουζίνας) και τις γεμίζουμε με τον χυμό.
Τις κλείνουμε καλά και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον
πέντε ώρες.
Για να τις βγάλουμε από τις θήκες, τις βάζουμε, για πολύ λίγο,
(κλειστές και μέχρι το σημείο που είναι η γρανίτα),
σε ζεστό νερό και ξεφορμάρουμε....
Τρώγονται....την ίδια στιγμή !!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου