Γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που λαμβάνουν πρώτοι όλες τις νέες μας συνταγές:

το email σας:

ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ


ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ............
* 1 κιλό αλεύρι
* 2 φακ.μαγιά
* 1 κ.γλ. αλάτι
* 1 κ.γλ. ζάχαρη
* 3 κ.σ. λάδι
* 2,5 φλ.νερό χλιαρό (ίσως πάρει λίγο ακόμα)


ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
* 300 γρ.κιμά
* 1 κρεμμύδι ξερό
* 1/2 φλ. λάδι
* αλάτι...πιπέρι...κίμινο

EΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τη ζύμη για τα πιροσκί.... ** Δες συνταγή " ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΡΟΣΚΙ "

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε τον κιμά,ανακατεύουμε να μη σβολιάσει και ρίχνουμε το αλατοπίπερο και το κίμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσει με τα υγρά του, μέχρι να στεγνώσει τελείως.......
Έχουμε ετοιμάσει τα πιττάκια μας....βάζουμε λίγη γέμιση, και τα τυλίγουμε προσεκτικά, να
κλειστεί καλά η γέμιση, μην αδειάσει στο τηγάνισμα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουνε....Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας, να στραγγίξουν τα λάδια.....
Τα σερβίρουμε ζεστά, ως ορεκτικό !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου