ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ - ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
* 1 φαρίνα ( αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
* 1/2 ποτήρι γάλα
* 1/2 ποτήρι λάδι
* λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το γάλα, το αλάτι και το λάδι....Προσθέτουμε λίγη-λίγη τη φαρίνα (όση "τραβήξει") ανακατεύοντας στην αρχή και ζυμώνοντας στη συνέχεια, μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη και μαλακιά ζύμη. Τη σκεπάζουμε και τη βάζουμε στο ψυγείο για 15'.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και κόβουμε με το χέρι μικρά κομμάτια. Απλώνουμε με τα δάχτυλα ή το ειδικό ρολάκι κάθε κομματάκι σε πιτάκι και προσθέτουμε τη γέμιση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου