ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
* 1 κιλό γαρίδες με το κέλυφος
* 3 σκ. σκόρδο κομμένες στη μέση
* 1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο
* 1 φλυτζ.κρασί λευκό
* αλάτι...πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τις πλένουμε καλά και τις στραγγίζουμε.
και να σωταριστούν με αυτά. Αφαιρούμε τα σκόρδα.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες μέχρι να κοκκινίσουν και
από τις δυο μεριές.....Ανακινούμε και αλατοπιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το κρασί....
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, τις σερβίρουμε ζεστές...!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Μπορούμε να τις σβήσουμε και με ούζο.....?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ τις έσβησα με ούζο και δεν έβαλα σκόρδο,επειδή δεν μας αρέσει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈγιναν ωραιότατος μεζές για ουζάκι στην παρεούλα μου.
Θα τις δοκιμάσουμε σήμερα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχες!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τις φτιαξαμε την Καθαρη Δευτερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΟΛΑΣΗ!!!!