ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
* 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
* 1 κ.γλ. τσίλι
* ρίγανη
* λάδι
* αλάτι...πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε στο λάδι το τσίλι και αλείφουμε ελαφρά τις παντσέτες, με ένα πινελάκι.
Ανακατεύουμε την καπνιστή πάπρικα, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
Πασπαλίζουμε το μείγμα στις παντσέτες και από τις δυο πλευρές και τις βάζουμε στο
ψυγείο (σκεπασμένες) για 3-4 ώρες, να μαριναριστούν.
Τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μας στους 200* μέχρι να κάνουν
ροδοψημένη, τραγανή κρούστα.
Σερβίρονται ζεστές και συνοδεύονται από κόκκινο δροσερό κρασάκι
και πλούσια πράσινη σαλάτα !
και πλούσια πράσινη σαλάτα !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου