Γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που λαμβάνουν πρώτοι όλες τις νέες μας συνταγές

το email σας:

ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΦΕΤΑ "ΠΑΝΕ"


ΦΕΤΑ "ΠΑΝΕ"


εύκολες και γρήγορες συνταγές "φέτα πανέ"
ΥΛΙΚΑ

* 300 γρ φέτα (προτιμάμε δοχείου για ομοιόμορφα κομμάτια)
* 1-2 αυγά
* φρυγανιά τριμμένη
* λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το τυρί σε κομμάτια (περίπου ένας πόντος σε πάχος)
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο και βάζουμε σε άλλο πιάτο τη φρυγανιά.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι.....
Βουτάμε τα κομμάτια της φέτας πρώτα στο αυγό και μετά τα πανάρουμε στη φρυγανιά.
Τα αραδιάζουμε στο λάδι και αφήνουμε να τηγανιστούν για 1-2' από κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσουν.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ : αν ανακατέψουμε στη φρυγανιά λίγη ρίγανη και πάπρικα καυτερή....θα έχουμε έναν πικάντικο μεζέ, για το ουζάκι ή το κρασάκι μας !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

1 σχόλιο:

  1. Βάλαμε πάπρικα στην φρυγανιά.Φανταστικος μεζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή