ΠΙΠΕΡΙΕΣ "ΚΕΡΑΤΟ" ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
εύκολες και γρήγορες συνταγές "πιπεριές τηγανιτές" |
* πιπεριές (όχι πολύ μεγάλες)
* ελαιόλαδο για το τηγάνι
* αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πιπεριές και τις στεγνώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και τις αραδιάζουμε να τηγανιστούν.
Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, διότι πιτσιλάνε πολύ.
Μετά 1-2 λεπτά αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και γυρίζουμε τις πιπεριές.Τις ξανασκεπάζουμε
και συνεχίζουμε το τηγάνισμα.'Οταν μαραθούν (χωρίς να καούν) τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίξουν τα λάδια.Ρίχνουμε λίγο αλάτι και τις σερβίρουμε......Δεν χρειάζονται τίποτα άλλο....είναι απλά......πεντανόστιμες !!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Εμείς τις σβήνουμε και με ξύδι……. Δε λέω τίποτε άλλο…. δοκιμάστε τες!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟρεκτικό που λατρεύω!
ΑπάντησηΔιαγραφή