ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ
εύκολες και γρήγορες συνταγές "σαγανάκι τυρί" |
ΥΛΙΚΑ
* τυρί
* αλεύρι
* νερό
* λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλέγουμε τυρί της αρεσκείας μας.....
Γραβιέρα....κεφαλογραβιέρα....regato.....
( ή ζητάμε να μας το κόψουν εκεί που το αγοράζουμε )
Σε ένα πιάτο έχουμε νερό και σε άλλο πιάτο αλεύρι..
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι να ζεσταθεί καλά...
Βουτάμε κάθε κομμάτι στο νερό......μετά στο αλεύρι
να καλυφθεί και από τις δυο μεριές.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, γυρίζοντας συχνά τα κομμάτια
(γίνεται εύκολα με δύο πηρούνια ) και από τις δυο μεριές,
μέχρι να ροδοψηθούν....!
Σερβίρεται ζεστό...!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : αν θέλουμε, συνοδεύουμε το τυρί με φέτες λεμόνι...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου